Föreläsningar

2019 års föreläsningar att boka handlar om meningsfullhet, ledarskap och hälsa.

Något för din grupp, organisation eller företag? Jag kommer till er eller håller föreläsningen på Ekegården Gotland.

”Meningsfullt – om konsten att leva meningsfullt”

En medvetandehöjande och inspirerande föreläsning om meningsfullhet och hur vi kan påverka den själva. Innehållet bjuder på kunskap från den filosofiska forskningen blandat med Thereses egna tankar och erfarenheter/kunskaper. När föreläsningen ges i längre form används ett självtest kopplat till meningsfullhet. Ett verktyg där var och en utforskar meningsfullhetens olika områden och upptäcker hur mycket respektive lite vi upplever mening inom de olika områden. Utifrån det ökar vi medvetenheten om vad vi själva kan tillföra mera av för att känna ännu mera mening.

”Autentiskt ledarskap – ”om att vara den ledare du är”

Ett nära möte om att bli den ledare du är. Therese berättar om vägen till autenticitet och bemyndigande. Om olika styrmetoder på vägen; utifrånstyrning och inifrånstyrning. Föreläsningen bjuder in oss till att ta ansvar för vårt autentiska jag och vara de ledare vi är. En stund av igenkänning och inspiration!

Sju steg till självläkning

Är det ens möjligt? Att självläka från sjukdom. Hör Therese berätta om hennes sju steg till självläkning från en grav hypotyreos. Om kraften och modet att våga. Föreläsningen bjuder in oss till att verkligen leva det bästa livet vi kan. Det blir en stund av inspiration och kanske en push för deltagarna att ta ett livsavgörande beslut.

Varmt välkomna att boka en föreläsning! Tveka inte att höra av er med en intresseförfrågan.

Therese