Online program

NYHET! Therese bjuder nu in till en unik och spännande inre resa och gemenskap med sitt onlineprogram Go Authentic.

Längtar du efter hela dig? När vi föds längtar vi inte. Vi behöver inte det. Det är när vår identitet anpassas till andras och samhällets förväntningar som något händer. Resultatet är fortfarande du, men i en oförlöst version. Men under ytan vilar ditt autentiska jag och vill komma fram. En förlöst version av dig själv som inte dömer, eller låter sig dömas, eller kuvas under andras förväntningar. Ett autentiskt jag där friheten att älska och bli älskad tillsammans med det nyfödda barnets oändliga nyfikenhet, tillit och kärlek på allvar öppnar livets dörrar. Där hela du får plats. Att få tillgång till hela dig och ditt autentiska jag är vad programmet Go Authentic handlar om.

Vem är facilitator:

Therese Appelqvist beteendevetare och retreatledare. Driver Ekegården kursgård på södra Gotland. Hon har arbetade som ledarskapskonsult och mött många ledare ”bakom sin fasad” i längre Autentiska ledarprogram. Parallellt med jobbet har Therese själv lagt mycket tid på sin egen personliga och autentiska resa. Som beteendevetare har Therese alltid brunnit för det mer djupa innehållet bakom beteendena och utforskat hur föreställningar påverkar sättet att leva. En framträdande del i programmet handlar om att ta bort det som hindrar deltagarna från att leva sitt bästa liv. Detta utforskas och lyfts fram via olika verktyg och perspektiv.

Innehåll:

Detta online-program innehåller två delar;

  1. Deltagandet i åtta Authentic Workshops. De hålls varje söndag kl 19-20 med olika teman vid varje tillfälle. De kommer från olika teorier och erfarenheter från Authentic Leader Program. Programmet är inte terapeutiskt men kan ha en terapeutisk inverkan.
  2. Deltagandet i en Go Authentic Community i form av en Skype grupp med namnet Go Authentic. Här tillägnar du dig material, självtester och annan inspiration från Therese samt dina och andras egna berättelser och erfarenheter.

Hur:

Du kan när som helst delta under åtta tillfällen på Go Authentic workshops. När du startar online-programmet blir du samtidigt medlem i en Go Authentic – community/gemenskap . Detta sker i en Skype-grupp med namnet Go Authentic. Där använder du de material och annan inspiration som du själv önskar. Här delar du med dig av dina erfarenheter, peppar och får stöd.

Go Authentic online-program är interaktivt och kräver av dig som deltagare att du själv är aktiv och delar med dig. Att du också tar ansvar för det du delar och genom hela programmet är din egen ledare. Här byggs självvärde, mening och autenticitet.

Datum:

Therese startar upp programmet med Authentic Workshops den 15 oktober 2017 och det hålls varje söndag kl 19-20 ända fram till 29 april med få undantag. Hålls ej röda dagar. Du kan hoppa på när som det passar dig. Du avslutar programmet efter deltagandet på åtta Authentic Workshops.

Efter avslutat åtta veckors program:

Vill fortsätta delta betalar då in en ny avgift. Du kan också välja att endast stanna kvar i Go Authentic community på Skype och ta del av gemenskapen, inspirationen, de fortsatta material och verktyg som läggs ut där. Det kostar då efter avslutat online-program 100kr/månad i medlemskap.

Tid:

Söndagar kl 19.00-20.00 + när som i Skype-gruppen Go Authentic.

Pris: 

1995kr. Möjligt med delbetalning.

Plats:

På Zoom. Det är en digital mötsplats där programmet hålls. Hemsida: www.zoom.us. Installera denna sida på er dator eller telefon. Inför varje tillfälle skickar Therese deltagarna en länk och ett ID-nummer att skriva in på hemsidan där det står ”Join a meeting”. I informationen som skickas ut om programmet finns första länken och numret till programmets första tillfälle.

I en Skype-grupp Go Authentic där deltagarna delar med sig av sina erfarenheter. Där material och annan inspiration finns. Här läggs även nästkommande Authentic Workshop ut med datum och tema. Hemsida: www.skype.com. Lägg till Therese genom att söka thereseappelqvist och skicka henne en förfrågan. Här finns sedan en grupp med namnet Go Authentic där hon lägger till er som deltagare.

Anmälan:

  1. Skicka ett mail till therese(at)authentic.se och meddela att du vill anmäla dig.
  2. Betala in 1995kr på Swisch till 0707-792960 eller till Authentic bankgiro 818-5332. Uppge namn och Go Authentic. Kontakta Therese om du önskar delbetalning så lägger ni upp en plan.
  3. Ett bekräftelsemail skickas då ut till dig med mer information om programmet, tillvägagångsätt och med inloggningsuppgifter etc.

Varför Go Authentic?

På tunnelbanan i New York 2010 stod Per Appelqvist hennes man och Therese och samtalade om de autentiska ledarprogram som de då höll för ledare i näringslivet. De tittade på olika reklamskyltar då Per har ett förflutit som informatör på TV och intresse för budskapens betydelse. De höll sig i en sådan där stång som finns i vagnarna och svängde runt den för att hitta de bästa budskapen. Vagnen var helt full och myllret av amerikanska dialekter fyllde rummet. De lekte med orden och fyllde på reklamskyltarnas budskap med sina egna autentiska budskap. Efter flera påhitt sa någon av dem;  ”Go Authentic, Be Extraordinary and Create Values”. Där satt den sa de samtidigt som de log stort. Vagnen stannade till och de gick ut i folkvimlet med barnen tätt intill. Någonstans därinne visste de båda två att en dag skulle komma då de där orden skulle komma fram på något sätt i deras arbete. Och nu har den dagen kommit. In i detta online-program finns spår av det där tunnelbane-samtalet. Detta program handlar om just dessa ord. Hur fantastiska vi är när vi verkligen är oss själva, dem vi är ämnade att vara och hur mycket värde som skapas när vi är det. Inte bara för oss själva utanför för allt och alla.