Livscoach samtal

Livscoach samtal kan bokas med mig på distans eller på plats på Ekegården Gotland.

Jag har coachat flera hundra människor i mitt yrkesliv som ledarskapskonsult/beteendevetare och under 10 år utbildat ledare och medarbetare i ledarskap och medarbetarkskap. Nu driver jag Ekegården – ett retreat och utbildningscenter sedan några år tillbaka på Gotland där jag också är meditationsledare. Där erbjuder jag samtal på plats. 

När det gäller samtalens innehåll så styr du det. Jag känner av vad du innerst inne vill komma vidare med. Ofta kommer du med en specifik frågeställning eller med en mer övergripande fundering. Kanske ser du inte klart på något eller har fastnat i ditt eget ekorrhjul. Jag hjälper dig att se klarare och att snabbare våga den förändring du söker. Jag fungerar som en katalysator i samtalet.

 Varmt välkommen att höra av dig så bokar vi en tid. 

Kostnad: 500 kr inkl moms (45 min) eller 900 kr inkl moms (90 min). Betala innan samtalet via swish 0707-792960 eller bankgiro 818-5332. Avdragsgilla samtal.

Boka genom ett sms: 0707-792960 eller en mail till therese(at)authentic.se så lägger vi till varandra på Skype och sedan ringer jag dig på avtalad tid. Önskar du inte använda Skype utan föredrar telefon går det också bra.