Självläkande workshop 16 september

Varmt välkommen till en självläkande kick start och självläkande workshop med Therese och Per Appelqvist kvällen den 16 september. Vill du ta nästa steg bjuder de in dig till en helvecka den 26/9-2/10 ”Självläk med en omstart av dig själv”, mer info här

Vi, Therese och Per Appelqvist bjuder in till en prova på workshop för ditt allra bästa. Den Självläkande workshopen gör vi för vi vet att genom att tillföra kroppen, sinnet och själen näring läker och förändrar det på djupet. Vi vill inspirera dig till att tillföra dig själv just det.

Under tre timmar får du prova på Raw food juice, meditation och anti-inflammatorisk mat.

  • Plats: Ekegården Gotland, Eke Bölske 144, 623 40 Havdhem
  • Datum: 16/9
  • Tid: 18-21
  • Investering: 500kr

Anmälan

Anmälan med mail till therese(at)authentic.se, meddela namn, telefon och mailadress.  Meddela också gärna om du har några allergier.

Sista anmälningsdag 5 september. Workshopen blir av vid minst åtta anmälda. Ta gärna med en vän. 🙂 Den 5 september får du ett besked i mailboxen om workshopen blir av. Betalning sker på plats via kort el swisch.

Kursledarna:

Therese Appelqvist, beteendevetare och retreatledare som arbetat som ledarskapskonsult under 15 år i näringslivet. Van att möta människor och grupper i transformation och medvetenhetsutveckling. Har självläkt från en grav hypotereos. Har en lång erfarenhet av ledarcoachning.

Per Appelqvist, VD:n och kocken som brinner för att öka kunskapen om matens läkande betydelse. Om vad inflammation gör och hur vi kan undvika den. Vill lära oss om matens betydelse för självläkning. Har en bakgrund som ledarcoach.