Självläk – en omstart av dig själv 5-9 juni 2019

 

STARTA OM PÅ GOTLAND 5-9/6.

Skaffa dig ett hälsosamt liv och starta om dina vanor. Träffa nya vänner, prova på en periodiska fasta och ät anti- inflammatorisk mat. Delta på våra fantastiska naturutflykter i den gotländska faunan. Eget rum och meditation varje morgon ingår. Välkommen på en omstart av dig själv på underbara Gotland! 

Var:

Platsen för kursen är på södra Gotland där ön visar upp den genuina landsbygden, vallmofälten och stillheten. Ekegården med de stora ekarna omger oss under dagarna och skapar en trygg miljö som känns som hemma.

För vem:

För dig som vill investera i självkärlek och ge dig själv en självläkande omstart. 

Du som kommer har inte stora problem med hälsan utan har en önskan om att komma i balans och ta hand om dig bättre, att få inspiration till att komma igång både mentalt men också matmässigt. Du har en längtan efter att ge dig själv tid för dig själv, att bryta dina nuvarande levnadsmönster,  och samtidigt få inspiration och kunskap för att leva ditt bästa liv. 

Vad ingår:

En hälsohelg för mer självmedvetenhet, självmotivation, självmedkänsla och självkärlek. Du får också med dig verktyg för hur du kan bygga en varaktig och hälsosam förändring i ditt vardagsliv när du kommer hem. Du får en försmak under dessa dagar av periodiska fasta och anti-inflammatorisk mat. Det boostar ditt immunförsvar och minskar dina inflammationer. I meditationer och i den naturnära och lugna omgivningen upplever du stillhetens  kommunikation som spelar en avgörande roll för självläkning. Utflykterna fyller dig med både inre och yttre styrka under de promenader som vi gör längs de vidsträckta stränderna och stunderna vid raukarna.

Kursledare:

Therese Appelqvist, beteendevetare och sociolog som arbetat som ledarskapskonsult under 15 år. Van att möta människor och grupper i ledar- och grupputveckling samt i ledarutbildningar. Har själv självläkt från en grav hypotereos. Har en lång erfarenhet av att föreläsa, coacha och motivera i olika förändringsprocesser. Therese kommer ni finna i meditationsrummet och som kursledare och samtalsstöd under dagarna.

Per Appelqvist, VD:n, marknadschefen och ledarskapskonsulten som sadlat om och brinner för att möjliggöra skillnad. Skillnad både för kropp, sinne och själ. Han och Therese driver idag Ekegården www.ekegarden.com. Platsen för kursen. Per kommer ni finna både i köket och som kursledare och bollplank under dagarna. 

Dagarna kallas Självläkning av kursledarna. Av egna erfarenheter är de övertygade om vikten av att tillföra kroppen, sinnet och själen näring och hur det läker och förändrar på djupet. Några dagar kan vara den bästa investering du någonsin gjort. 

Lite mera om kursledarna. Per och Therese Appelqvist är också bloggare på Authentica-bloggen som är ”Sveriges största blogg om personlig utveckling” där de tidigare bloggat intensivt under fem års tid. På bloggen kan du läsa om den kunskap och de erfarenheter som de velat dela med sig av ifrån livet, både från jobbet som ledarskapskonsulter och från deras privatliv.

I kursen ingår:

  • Boende i singelrum inkl lakan, morgonrock och handduk
  • Helpension med lunch, mellanmål och middag
  • Varmt ingefära och citronvatten
  • 3 meditationer med Therese Appelqvist
  • 2 workshops med Therese och Per Appelqvist
  • 2 utflykter med kursledarna till södra Gotlands vackraste stränder & platser
  • Transfer t&r färja eller flyg på ankomstdatum 5/6 kl 15.00 och avresedatum 9/6 15.00

Ge dig själv en omstart tillsammans med Per och Therese på Gotland. För att du är värd det!

Pris: 4995kr. Utan boende är priset: 2995kr.Information:

Resorna ingår inte i kurspriset utan bokas och betalas separat. Här har ni länkar till flyg, färja och buss. Transfer Visby – Ekegården sker via Ekegården på ankomst- och avresedag. Övrig tid kan ni boka transfer via Ekegården eller åka buss Landsbygdstrafiken med linje 10, 11, 12.  Flyg: www.flygbra.se Färja: www.destinationgotland.se, kampanjkod finns. Maila oss så skickar vi den omgående. Turlista färja www.destinationgotland.se/sv/farja/turlista/

Gotland har mycket att erbjuda om ni kommer från fastlandet och vill utöka vistelsen. Här finns 80 mil kustremsa som sträcker sig runt hela ön. Naturupplevelserna är oändliga och vi som bor här är mycket stolta att bo just här. Så passa gärna på att stanna några dagar till. Vill du stanna på Ekegården 9-12/6 erbjuds du som deltagare 900kr i rabatt. Kostnad 1500kr (boende).

Hör gärna av dig för frågor eller funderingar. Mail: info(at)thereseappelqvist.com el telefon 0498-481222 

Övrigt:

Sju steg till självläkning en video som Therese Appelqvist spelade in på grund av stor förfrågan från läsare efter att Expressen hade publicerat en hälsoartikel i Hälsoliv samt en artikel i Expressen om hennes självläkning från en grav hypotereos. Klicka på länkarna för att lyssna och läsa.

BILDER FRÅN FÖRRA HÄLSOKURSEN