Kärleksretreat Spanien 6/4-9/4

NYHET! Nu bjuder vi in dig till kärleksretreat i Spanien. Ett enklare retreat med fokus på kärlek.

6-9 april 2017

Retreatet handlar om att praktisera kärlek till oss själva och varandra.

På den spanska solkusten i Mijas Pueblo bor vi tillsammans i en lyxig villa på berget med utsikt över havet. Vi mediterar, umgås och gör utflykter. På kvällarna äter vi tapas på härliga restauranger i byn. I vårt lilla exklusiva gäng på max 12 personer delar vi med oss och har en varm och kärleksfull gemenskap.

Retreatledare: Per och Therese Appelqvist, Per och Therese har tidigare guidat grupper inom näringslivet, utbildat och coachat flera hundra människor, främst inom området personligt utveckling och jobbrelationer.

Plats: Mijas Pueblo, spanska solkusten.

Tid: 6-9 april

Kostnad: Ord pris 3900 kr inkl retreatkostnad och boende med frukost.

Early Bird pris till och med den 25 februari 3500 kr.

Information: Vi bor i dubbelrum och har tillgång till swimmingpoolen och de vackra omgivningarna på och runt Mijas Seaview som villan heter där vi bor. Frukost ingår. De andra måltiderna intas antingen i byn eller på en av de vackra sandstränder som ligger alldeles nedanför berget där vi bor. På kvällarna har vi bokat bord för härlig spansk tapas. Flyg bokas till Malaga. Boka flyg snarast för bästa pris. Mijas Pueblo, som byn heter nära där villan ligger befinner sig 30 minuter från flygplatsen. Vi guidar dig till villan eller hämtar dig. Bussar går från flygplatsen till Mijas Pueblo var tjugonde minut. Försäkringar står varje deltagare för under resan. Mer information ring Therese på 0498-481222.

Dagsprogram

  • Morgonmeditation med härlig frukost vid poolen
  • Förmiddagspass ”Om kärlek i nutiden” och ”Hur kan vi leva kärleksfullt”
  • Utflykter
  • Middag i byn Mijas Pueblo på en typisk spansk tapas restaurang
  • Sharing senare på kvällen i villan

Anmälan: Skicka en mail till therese(at)authentic.se. Betala in en anmälningsavgift på 1000 kr till Bankgiro 818-5332 och uppge namn och spanien. Så kontaktar vi dig för mer information. OBS! Sista anmälningsdag 6 mars.

Vänta inte att boka om du vill åka med då platserna är begränsade plus att bättre boka flyg så tidigt som möjligt. Vill du komma någon dag tidigare eller åka några dagar senare är det fullt möjligt. Det enda är att du behöver då ta dig själv till och från Mijas Seaview. Meddela detta så bokar vi in dig de dagar du önskar. Vi kommer vara där under en vecka.

Facebook-eventet, klicka här. 

Med önskan om en kärleksfull tid tillsammans i Spanien!