Må bra dagar Gotland 7-10 november 2019

 

OMSTART, VILA OCH REKREATION PÅ GOTLAND

7-10 November 2019

Dessa dagar syftar till att inspirera deltagarens egen drivkraft att leva mera i harmoni med kropp & själ.

Var:
Platsen för kursen är på södra Gotland där ön visar upp den genuina landsbygden, stillheten och havet. Ekegårdens kursgård med de stora ekarna omger oss under dagarna och skapar en trygg miljö där du känner dig som hemma. Både vi som arrangerar kursen och deltagarna brukar ha mycket trevligt tillsammans.

Hur:
Innebörden av dagarna är att uppmuntra den egna viljan till positiv förändring för att deltagaren själv vill det. Det gör vi med daglig meditation, periodisk fasta samt antiinflammatorisk mat för att ge våra kroppar och sinnen de bästa möjligheterna för vila och eftertanke.

Varför:
Det är vår förhoppning att deltagaren likt många andra som varit här får en stor inspiration att leva bättre med mindre kroppslig och själslig stress. Under alla omständigheter är det en möjlighet till vila från en stressig vardag.

Vi kommer även att arrangera en del utflykter och enklare utomhusaktiviteter kring havet och i den gotländska naturen.

Notera dock att både kost och aktiviteter är frivilligt, och deltagaren väljer själv hur den vill tillbringa sin dag. Att välja inifrån sig själv är en viktig del av kursen.

Allergier, intolerans och andra nedsättningar tar vi hänsyn till. Kontakta oss i samband med anmälan så korrigerar vi efter dina behov.

Kursledare:
Therese Appelqvist, beteendevetare och sociolog som arbetat som ledarskapskonsult under 15 år. Van att möta människor och grupper i ledar- och grupputveckling samt i ledarutbildningar. Har själv självläkt från en grav hypotereos. Har en lång erfarenhet av att föreläsa, coacha och motivera i olika förändringsprocesser. Therese kommer ni finna i meditationsrummet och som kursledare och samtalsstöd under dagarna.

Per Appelqvist, VD:n, marknadschefen och ledarskapskonsulten som sadlat om och brinner för att möjliggöra skillnad. Skillnad både för kropp, sinne och själ. Han och Therese driver idag Ekegården www.ekegarden.com Platsen för kursen. Per kommer ni finna både i köket och som kursledare och bollplank under dagarna.

Dagarna kallas Självläkning av kursledarna. Av egna erfarenheter är de övertygade om vikten av att tillföra kroppen, sinnet och själen näring och hur det läker och förändrar på djupet. Några dagar kan vara den bästa investering du någonsin gjort.

Kostnad: 5995kr, delbetalning möjligt om önskas.

Vad ingår:
•Transfer till och från Visby i samband med ankomst och utresa.
•Logi och sängkläder i eget rum.
•Samtliga måltider i enlighet med kursinnehållet.
•I förekommande fall kursdokumentation

Anmälan: Bekräftad plats vid inbetalning av bokningsavgift 1500kr till bankgiro 818-5332 (Authentic AB). Uppge namn och Må bra kurs. Resterande avgift betalas vid incheckning. Skicka efter inbetald bokningsavgift ett mail med mera uppgifter om dig och varför du vill komma på må bra dagarna. Så blir det en första kontakt.

Lite mera om kursledarna. Per och Therese Appelqvist är också bloggare på Authentica-bloggen som är ”Sveriges största blogg om personlig utveckling” där de tidigare bloggat intensivt under fem års tid. På bloggen kan du läsa om den kunskap och de erfarenheter som de velat dela med sig av ifrån livet, både från jobbet som ledarskapskonsulter och från deras privatliv.

Ge dig själv en omstart tillsammans med Per och Therese på Gotland. För att du är värd det!

Information:

Resorna ingår inte i kurspriset utan bokas och betalas separat. Här har ni länkar till flyg, färja och buss. Transfer Visby – Ekegården sker via Ekegården på ankomst- och avresedag. Övrig tid kan ni boka transfer via Ekegården eller åka buss Landsbygdstrafiken med linje 10, 11, 12.  Flyg: www.flygbra.se Färja: www.destinationgotland.se, kampanjkod finns. Maila oss så skickar vi den omgående. Turlista färja www.destinationgotland.se/sv/farja/turlista/

Gotland har mycket att erbjuda om ni kommer från fastlandet och vill utöka vistelsen. Här finns 80 mil kustremsa som sträcker sig runt hela ön. Naturupplevelserna är oändliga och vi som bor här är mycket stolta att bo just här.

Hör gärna av dig för frågor eller funderingar. Mail: info(at)thereseappelqvist.com el telefon 0498-481222 

Övrigt:

Sju steg till självläkning en video som Therese Appelqvist spelade in på grund av stor förfrågan från läsare efter att Expressen hade publicerat en hälsoartikel i Hälsoliv samt en artikel i Expressen om hennes självläkning från en grav hypotereos. Klicka på länkarna för att lyssna och läsa.

BILDER FRÅN FÖRRA HÄLSOKURSEN