Självläk med en omstart av dig själv 26/9 – 2/10 2018

Starta om din kropp med anti-inflammatorisk mat och meditation för själen. Förändra ditt sinne med hjälp av självläkande workshops och samtal med kursledarna. Det kan bli den bästa och mest livsförändrande investering i dig själv du någonsin gjort.

Känslan av att investera tid och utrymme för att fylla hela dig med välmående den känns stark. En stolthet som växer fram. För att vetskapen om att du är värd det bästa ges uttryck. Du väljer dig och livet. Det känns!

Vi, Therese och Per Appelqvist bjuder in till en hel vecka för ditt allra bästa. Vi kallar veckan Självläk för vi vet att genom att tillföra kroppen, sinnet och själen näring under en hel vecka läker och förändrar det på djupet.

Platsen för veckan är på södra Gotland där ön visar upp den genuina landsbygden och stillheten. Ekegården med de stora ekarna omger oss under veckan och skapar en trygg miljö som känns som hemma.

Du som kommer har inte stora problem med hälsan utan har en önskan om att komma i balans och ta hand om dig bättre, både mentalt men också matmässigt. Du har en längtan efter att ge dig själv tid för stillhet, att bryta dina nuvarande levnadsmönster, och samtidigt få inspiration och kunskap för att skapa din bästa livsstil.

Kursledarna hjälper dig att bli mer självmedveten, att hitta självmotivation, självmedkänsla och boosta din självkärlek samt att ge dig verktyg för hur du kan bygga en varaktig och hälsosam förändring i ditt vardagsliv på de självläkande workshops som ingår under veckan. Den anti-inflammatoriska maten och de stärkande raw food juicerna boostar ditt immunförsvar. Samtal enskilt med kursledarna inleder och avslutar din vecka och gruppsamtal sker vid ett antal tillfällen. Stillhetens kommunikation under veckan spelar en avgörande roll för din självläkning och den naturnära och lugna omgivningen samt meditationerna hjälper till med detta.

Se veckan som investering i självkärlek och en självläkande kick start. Efter veckan har du förändrat ditt medvetande och fått med dig recept och verktyg hem för att skapa din bästa livsstil.

Kursledare:

Therese Appelqvist, beteendevetare och retreatledare som arbetat som ledarskapskonsult under 15 år i näringslivet. Van att möta människor och grupper i transformation och medvetenhetsutveckling. Har självläkt från en grav hypotereos. Har en lång erfarenhet av ledarcoachning och håller i enskilda samtal under veckan.

Per Appelqvist, VD:n och kocken som brinner för att öka kunskapen om matens läkande betydelse. Om vad inflammation gör och hur vi kan undvika den. Har som djupast syfte att lära oss om matens betydelse för självläkning. Har en bakgrund som ledarcoach och håller i enskilda samtal under veckan.

I veckan ingår:

Boende i singelrum inkl lakan och handduk
Helpension med 3 fasta måltider om dagen
1 rawfood juice om dagen
Varmt ingefära och citronvatten
5 meditationer med Therese Appelqvist
1 föreläsning om matens betydelse för inflammation och hur du kan undvika det med Per Appelqvist
1 ”Rawfood juice”-workshop, du själv juicar och skapar din godaste och mest nyttigaste juice. Recept ingår. Per Appelqvist leder workshopen
3 självläkande workshops med Therese Appelqvist
Transfer t&r färja eller flyg på ankomst och avresedatum
Ge dig själv en omstart tillsammans med Per och Therese på Gotland. För att du är värd det!

Skicka ett intressemail till therese(at)ekegarden.com eller ring 0498-481222 för att boka in dig och/eller få mera information.