Utbildning

Ring för bokning och mer information om möjliga utbildningar / workshops för just ditt arbetslag eller din styrelsegrupp till 0498-481222.

Varmt välkommen att kompetensutveckla dig och eller få inspiration med Therese.

Beteenden på jobbet – halvdagskurs

Hur fattar vi våra beslut – egentligen? Och varför är vissa vänliga och andra buffliga? Varför förstår vi vissa kollegor perfekt, men andra inte alls? Vi gör en djupdykning i människors vanligaste beteenden. Syftet är att öka förståelsen för kunder och kollegor på jobbet. En halvdagskurs för både ledare och medarbetare.

Kursledare: Therese Appelqvist – beteendevetare. En erfaren konsult inom ledarskap och medarbetarskap som jobbat både inom kommun som globala organisationer. Hon har en magister examen i sociologi från Göteborgs universitet.

 

Att kommunicera på jobbet – heldagskurs

Hur kommunicerar du på jobbet? Vissa är pådrivande, och vissa har en mjukare stil. Hur gör du? Kanske når du inte fram till dina medarbetare eller får inte din vilja igenom i viktiga beslut? Denna kommunikationskurs är för dig som vill bli mer effektiv i olika slags jobbrelaterade samtal. Den innehåller särskilda steg som påverkansstilar, coachingtekniker och professionella samtal. För ledare och medarbetare.

Kursledare: Therese Appelqvist – beteendevetare. En erfaren konsult inom ledarskap och medarbetarskap som jobbat både inom kommun som globala organisationer. Hon har en magister examen i sociologi från Göteborgs universitet.

 

Motivera dina medarbetare – Halvdagskurs ledare

Har du som chef en grupp som fastnat i gamla mönster? Märker du av ett minskat engagemang bland din personal? Denna halvdagskurs där vi jobbar med forskningsrelaterade verktyg och modeller syftar till att inspirera dig som ledare att skapa en mer motiverad arbetsplats.

Kursledare Therese Appelqvist – beteendevetare. En erfaren konsult inom ledarskap och medarbetarskap som jobbat både inom kommun som globala organisationer. Hon har en magister examen i sociologi från Göteborgs universitet.

 

Autentiskt Ledarprogram – Individuellt

Ledarprogrammet (ALP) är ett fördjupat ledarprogram som utgår från hur du som individ kan skaffa dig ett större handlingsutrymme utifrån dina egna personliga egenskaper. Kursen vänder sig till erfarna ledare som vill utmana sig själva och nyansera både sitt inre och yttre ledarskap. ALP är ett individuellt anpassat program med upp till tio olika valbara moduler som bl.a. omfattar självkännedom, självkontroll, emotionell och social kompetens, kommunikation m.m.

Programmet utförs på ett processorienterat och coachande sätt med åtagande/träningsuppgifter mellan tillfällena. Programmet kan läggas upp efter önskemål. Tid 15 timmar. Upplägg och datum enl ök.

Handledare: Therese Appelqvist – beteendevetare. En erfaren konsult inom ledarskap och medarbetarskap som jobbat både inom kommun som globala organisationer. Hon har en magister examen i sociologi från Göteborgs universitet.

Boka Autentiskt ledarprogram till ert företag. Tid, plats och datum bokas då upp enl ö.k. Utbildningen sker med enskilda företag i grupper om 6-15 personer.

Självledarskap – grund- och fortsättningskurs

I vissa situationer är du ditt bästa jag. Men i andra kan du känna dig både obekväm och stressad. I grundkursen ökar du din medvetenhet kring varför du gör som du gör på jobbet och vad som påverkar dig i stressfyllda situationer. I fortsättningskursen lär du dig hur du kan hantera dig själv i utsatta stresslägen i praktiken. Självtest ingår.

Kursledare: Therese Appelqvist – beteendevetare. En erfaren konsult inom ledarskap och medarbetarskap som jobbat både inom kommun som globala organisationer. Hon har en magister examen i sociologi från Göteborgs universitet och har även studerat pedagogik och didaktik.

Samtliga kurser och program kan bokas på Donnerska i samarbete med Tillväxt Gotland, i det egna företagets lokaler eller på Ekegården (en kursgård Therese driver på södra Gotland med sin man). Vänligen kontakta Therese Appelqvist, Authentic för mera information och bokning på telefon 0707-792960 eller via mail till therese(at)authentic.se .